Fuckin` civilized – Amsterdam Live Sex Show      Articolul ăsta este cam neortodox. Prin urmare, dacă atunci când auzi cuvântul FUCK (fornication under consent of king) te înroşeşti şi ieşi din cameră fulgerător, treci la următorul articol.


      Ok, să trecem la fapte. Sigur te-ai gândit să mergi în Amsterdam. Lasă povestea cu oraşul vechi and stuff. Toţi ştim de ce te duci acolo de fapt. Eh, ca să te bag şi mai rău în păcat mai vin cu un sfat: dacă ajungi acolo și ești destul de open-minded sex show_thumb du-te neapărat la un live sex show. Ştiu ce gândeşti: Porcule, nesimţitule, crezi că am nevoie de aşa ceva? Stai uşor. E vorba de Olanda. Dacă acelaşi show în România ar implica 2 popi, 3 prostituate, 5 pitici şi un cal, în Amsterdam e o…chestie mondenă şi foarte civilizată. Mi-e jenă să spun asta despre ţara mea, dar nu cred că am văzut până acum în România un loc la fel de civilizat ca acel bar.

 

            Totuși când te duci la un sex show te aștepți la tot ce e mai rău. Ei bine , nu e chiar așa. Uite cum funcţionează:


      Cotizezi cei 25 de euro la tipul (de obicei chel) de la intrare şi intri pe un culoar destul de lung. Îţi freci mânuţele, împingi uşa neagră la o parte şi intri…la teatru. Pentru că asta este prima impresie. Şirul lung de scaune dispuse ca la teatru şi scena luminată te fac să te oprești un pic. Noroc cu barul şi bara aia de pe scenă care dau de gol locaţia.

      Iei loc lângă scenă că nah, ai dat 25 euro, vrei să vezi bine. Te înarmezi cu un whisky, like men do şi aştepţi. În scurt timp te simţi deja ciudat. N-ai mai vazut atâţia bărbaţi în costum şi cu palton de la întâlnirea anuală a acţionarilor. Ba sunt și femei în public. În fine…muzică.

      Apare prima tipă. Cam grăsuţă, zic. O gură de whisky. Eh, nu-i aşa grasă. După 5 minute de dans destul de coregrafic scapă într-un final de haine, dar chiar când se forma un zâmbet pe mutrele tuturor, pleacă. Hei where`s the SEX in Sex Show? Apare altă tipă, ceva mai în vârstă dar foarte atletică. Ne arată cum se folosesc o banană și un marker dacă vrei să fii…creativ. Începe să fie distracţie – ia oameni din public acum. Dansează pe lângă ei. Norocoşii…sau nu, pentru că d-abia dacă îi atinge. Nimic ostentativ, iar tipa zâmbeşte tot timpul. Atmosferă chiar relaxată. Tipii pleacă de pe scenă, dau mâna cu fata şi se pupă civilizat. Cool. Finally, un cuplu. Barman, un gin te rog.

      Pornește muzica, ceva cheesy dar drăguţ. Protagonişti: un chinez musculos şi o blondină drăguţă cu faţă de îngeraş. În câteva momente mă lămuresc. Dacă ce fac băieții ăștia e sex, ce fac eu se numeşte horă proastă – ăştia dansează tată. Este un spectacol coregrafic, ca toate momentele precedente. Aproape că nu găsesc nimic vulgar. Te simţi de parcă te-ai uita la un film erotic un pic prea cenzurat, nu la un sex show live. Lumea aplaudă, civilizat. O franţuzoaică de lângă mine se uită contrariată și înroșește puțin, în schimb prietenul ei …hm, a venit Crăciunul?

      Un olandez un pic băut s-a amorezat de una din dansatoare şi se îndreaptă hotărât spre culise să o caute. Trei prieteni îl iau repede pe sus, îl scot din bar şi îşi cer scuze pentru el. Frumos. Îmi termin băutura şi ies.

      Am fost la teatru sau la un sex show? Habar n-am ..


Eu am fost la Moulin Rouge
Oudezijds Achterburgwal 5
1012 Amsterdam
în mod normal este 35€ cu băuturi gratis, dar noi am negociat


Mai sunt :
Casa Rosso – care, spun unii, ar fi mai classy
Oudezijds Achterburgwal 106-108
1012 Amsterdam
30€ fără băuturi sau €45 cu băuturi


și

Bananenbar – de ce îi zice așa..vă las pe voi să vă gândiți
Oudezijds Achterburgwal 37
1012 Amsterdam
45€ pentru o oră ( e suficient, după o oră show-ul se repetă), băuturi incluse


      Se zvonește că Amsterdam-ul are în plan închiderea caselor de sex show, a unui număr mare de vitrine si chiar..ptiu, drace..coffee shop-urilor. Se duce naibii lumea asta…


This SimpleViewer gallery requires Macromedia Flash. Please open this post in your browser or get Macromedia Flash here.
This is a WPSimpleViewerGallery

Related Posts with Thumbnails


« « Rezervaţii de zimbri din România| Romantism de weekend – cabane cu șemineu » »
  1. Banana e mai ok, dar nimic iesit din comun… daca vrei ceva funny, du-te in Patpong, in Bangkok :) Ping pong show, banana show si altele… si atmosfera nu e de teatru plicticos

  2. Ping pong show…hmm..suna foarte creativ :)

Tu zici că..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Anti-Spam Quiz: