Romantism de weekend – cabane cu șemineusemineu

Pentru că toată lumea o dă cu LOVE luna asta, ne-am gândit să vă inspirăm un pic şi să vă arătăm unde puteţi închiria o cameră cu şemineu pe plaiurile mioritice. De ce cu şemineu? Bănuiesc că aţi văzut şi voi destule filme.
Ne-am concentrat să găsim camere cu şemineu, nu un living cu şemineu într-o vilă. Tot din motive pe care le găsiţi în filme. Aşa că am întocmit o scurtă listă cu opţiuni. Cu blana de urs din faţa şemineului nu putem să vă ajutăm totuşi.

 

Frumos, curat și aproape de București. Vila are câteva apartamente mici cu șemineu dar există și o garsonieră pentru 2 persoane. Dacă nu găsiți liber la Vila Tudor incercați la vilele gemene Luca şi Călin .

Prețuri:
• Apartament: 6 persoane
.: 360RON/noapte/apartament
• Apartament: 4 persoane
.: 250RON/noapte/apartament
• Garsonieră: 2 persoane
.: 160RON/noapte/garsonieră

 

Acolo găsiți o garsonieră cu șemineu la prețul de 250RON/noapte.

 

Dacă nu știți unde e asta, vă spun eu. Este la 80 Km de Cluj, pe Valea Crișului repede și acolo găsiţi un apartament cu șemineu, e drept nu chiar ca în filme, dar cu numai 100RON/noapte cu mic dejun inclus. Iar dacă mai și ieșiți din cameră aveți de văzut în zonă:

 • Memorial “Octavian Goga”, unde poetul și-a trăit ultima perioadă din viață
 • Castrul roman de la Bologa, Vâltoare
 • Moara cu apa tot de la Bologa
 • Cascada Miresei din localitatea Răchitele
 • Barajul Floroiu de pe valea Drăganului
 • Codrii Meseșului ori Pădurea Craiului

În apropiere este și pârtia de schi de la Vânători.

 

 • În Poiana Stânii lângă Sinaia găsiți 3 camere cu semineu

Informații si datele de contact pe: www.poiana-stanii.ro
Prețurile sunt intre 240 si 370 de RON de camera pe noapte, cu mic dejun inclus.

 

 • La Bran - complexul Wolf chiar de la intrarea în Bran.

Acolo găsiți 2 apartamente deluxe cu jacuzzi și șemineu, mic dejun inclus si acces la piscina si masaj – pentru 490 RON pe noapte. Dacă plănuiţi mai multe nopţi, puteţi obţine reducere de până la 50 RON pe noapte.
Mai multe aici sau aici

 

 • La Predeal Complexul Harmonie - cameră cu în vilă la 250 RON pe noapte sau una în casa din copac, 360 RON pe noapte, cu şemineu şi jacuzzi.
 • Am observat că vă place la ski la Bansko, aşa că nu am putut să neglijăm acest loc. La Momini Dvori beneficiaţi pentru 128 EURO pe noapte de un apartament VIP cu şemineu, ce poate găzdui până la 4 persoane.

 

Dacă mai știți și voi alte locuri (poate mai ieftine) unde v-ați bucurat de un șemineu funcțional și o sticlă de vin, lăsați un comentariu și vom actualiza articolul.

Related Posts with Thumbnails


« « Fuckin` civilized – Amsterdam Live Sex Show| Sailing la îndemâna oricui- The Yacht Week » »
 1. pe langa Paris stii ceva :) ?

 2. Vlad, ne-ai citit gandurile! Chiar pregatim un articol pentru cei care vor sa doarma ieftin in Paris. Orice inside information e binevenit ;)

 3. de ce majoritatea spatiilor cu semineu sunt de mai multe persoane..ar trebui sa fie romantic,
  mai intim, nu gangbang :) ) corect ?

 4. interesante si f f utile articolele voastre. o mica corectare daca imi este posibila ( desi sunt sigura ca a fost graba si nu nestiinta) : in apropiere de Ciucea se afla mtii Mesesului si Muntele Ses pe dreapta Crisului Repede si pe partea stanga , un pic mai departe, masivul Vladeasa si PADUREA Craiului. Incurcarea cu Piatra Craiului e produsa poate de Motelul (??) Piatra Craiului, care stiu ce era pe acelasi drum, pana in localitatea Borod, dar care nu are nici o tb cu masivul Piatra Craiului din Meridionali . Pentru zona Crisului Repede asteptam o prezentare pt zona Vadu Crisului-Suncuius si minunile de acolo, una din cele mai frumoase zone din Apuseni . Numai bine si sa ne vedem la o bere nomadica , sanatosi, in E-varza, la intalnirea autostopistilor;)

 5. Multumesc frumos, nu mi-am dat seama de greseala, cei de la pensiune au scris la fel si am luat-o de buna. Intr-adevar eram cu gandul mai aproape, spre Piatra Craiului. Sa ne vedem cu bine!

 6. Un loc cu semineu si destul de romantic este Casa din copac 1 din cadrul Complexului Harmonie din Predeal case are semineu + jacuzzi.

 7. Va recomand si vila bruno din busteni. http://www.clubaustria.ro Am petrecut un weekend superb acolo. N-au semineu, dar priveliestea de acolo este de vis+scaunele de masaj de la mansarda.

 8. Buna Paul, eu stiu multe hoteluri prin Bg (Bansko, Borovets, Pamporovo). Va trimit un mail cu lista? Ca acolo in site se gasesc si tarifele. Nu de alta dar nu doresc sa spamez comentariile.

 9. Buna Dia, multumim pentru initiativa. Te rog trimite-le pe mail la salut@nomadic.ro, le voi adauga in articol.

 10. aveti idee cat costa casa din copac pentru o noapte?

Tu zici că..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Anti-Spam Quiz: