De ce să ne citeşti

      Să fim sinceri ăsta nu este un blog pentru turişti. Nu dom`le, ăsta este un blog pentru CĂLĂTORI şi AVENTURIERI. Pentru oameni care vor să simtă plăcerea dulce-amară a confuziei când nu ştiu pe unde să o ia şi plăcerea, doar dulce, când au aflat.

 

            De ce să citeşti?

 

      Pentru că munceşti sau te duci la şcoală 5 zile pe săptămână (cel puţin) şi te-ai săturat de cutiuţele de chibrituri în care te întorci după-amiaza, pentru că te-ai plictisit de oraşul tău care nu mai are prea multe de oferit (fie el chiar Bucureşti). Vrem să-ți arătăm că se poate și altfel.

 

      Ne-am propus să înlăturăm graniţele fizice sau mentale care te-ar împiedica să descoperi alte meleaguri şi să experimentezi alte culturi. Aşa că vrem să împărtăşim cu tine lucrurile frumoase pe care le vedem şi de care aflăm, să îţi demonstrăm că te poţi plimba şi distra şi cu bani puţini, şi să te şi învăţăm CUM.

 

      Adică te ajutăm să plănuieşti vacanţe inedite, să spargi standardele convenţionale, pentru că tot ce îţi lipseşte este o informaţie adecvată şi la obiect. Îţi arătăm cum poţi avea o vacanţă de neuitat cu aceeaşi sumă de bani pe care ai investi-o într-un pachet turistic standard, sau chiar mai puţin.

 

      Noi aflăm cam ce poţi să faci, unde şi cu câţi bani, şi îţi zicem şi ţie. Căutăm cele mai ascunse colţişoare din natură şi îţi arătăm drumul optim, numai să nu poluezi!
Încercăm cele mai tari sporturi extreme şi îţi zicem unde îţi poţi verifica nivelul maxim de adrenalină. Urmărim cele mai ieftine zboruri şi te anunţăm unde te poţi duce şi ce poţi vedea pe acolo. Ocazional avem grijă şi de somnul tău şi îţi recomandăm cele mai primitoare locuri de dormit.

 

      Îţi vom arăta şi un alt mod de viaţă şi te vom ajuta să te îndrepţi spre el. Dar asta e o călătorie pe care nu o putem face singuri. Este o călătorie pe care o facem împreună.

 

      În cel mai rău caz te vom face să visezi.