Cum să călătoreşti prin India şi Bolivia. Poveşti şi sfaturi.Miercuri, 18 septembrie, ne intalnim de la ora 18:45 sa povestim despre India si Bolivia, doua tari fascinante in care intalnesti o alta lume.

Iti vom povesti despre cum este sa locuiesti si sa calatoresti in aceste tari destul de putin populare, cum ajungi acolo si cum poti calatori in siguranta (sau nu).  Vom povesti si cateva din intamplarile amuzante din aceste calatorii, pe unde ne-am dus, ce am vazut si raspundem si la intrebari.

 

 

 

Povestitori:

Paul Manea – copywriter, antreprenor si digital nomad, Paul a locuit si calatorit peste 3 luni in India si a calatorit cu toate mjloacele de transport posibile, in afara de elefant. Mai multe despre Paul si calatoriile lui in seria Localnic in India.

Cristi Bălan- programator freelancer si digital nomad, Cristi a parcurs peste 12.000 km cu autobuzul, autostopul si auto picioarele in America de Sud. A locuit 3 luni in Argentina, 7 luni in Bolivia, tara despre care ne va si povesti la eveniment, dar si prin multe alte zone din America de sud. Mai multe despre Cristi si calatoriile lui pe dira.and.che.lu

 

Cand?

Evenimentul are loc pe 18 septembrie si incepe de la ora 18:45. Vom povesti pana la ora 21:00 dupa care stam in cafeneaua F64 la vorba.

Unde?

Ne intalnim la showroom-ul F64 de pe Bulevardul Unirii nr. 45 .

Despre inscriere (IMPORTANT):

Participarea la eveniment este gratuita, dar locurile sunt limitate.

Pentru a putea participa confirma-ti inscrierea printr-un scurt email la salut@nomadic.ro .  Participarea este posibila doar pe baza rezervarii. Primul venit, primul servit. Daca mai vii cu cineva te rugam sa mentionezi acest lucru in emailul tau.

Avem si un PREMIU foarte fain pentru participant, iar dupa ora 21:00 mai stam in cafenea si raspundem la intrebari sau povestim. Vezi si evenimentul pe Facebook.

 

Eveniment organizat de Nomadic.ro si sustinut de  F64 si Books Express.

Related Posts with Thumbnails


« « Localnic în India (ep. 3)- Haos organizat. Cum să conduci în traficul din India.| Cum să vezi Chişinău şi Odesa, traseul pentru aventurieri » »

Tu zici că..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Anti-Spam Quiz: