Croazieră all inclusive de 14 zile din Europa în America la 430 euroTitlul este puţin înşelător pentru că vreau să îţi atrag atenţia asupra unei oportunităţi. Această croazieră este posibilă şi există multe altele la fel. Numai că trebuie să munceşti puţin pentru a găsi oferte similare.

În acest articol o să îţi arătăm cum să te foloseşti de una din slăbiciunile sistemului de croaziere şi cum poţi, pentru doar câteva sute de dolari, să ajungi în partea cealaltă a lumii în timp ce te bucuri de  beneficiile unei croaziere de 5 stele, cu tot ce implică acest lucru.

Acest proces include două etape:

 1. cruisehotsheet.com – croaziere organizate în funcţie de preţ/zi.  Ţine minte că primăvara majoritatea vaselor de croazieră care ne interesează pleacă din SUA/America de Sud spre alte destinaţii, iar toamna din Europa spre alte destinaţii.
 2. cruisecompete.com – locul în care introduci croaziera de care eşti interesat şi agenţiile specializate se vor lupta să îţi ofere cel mai bun preţ.

 

Ca să înţelegi despre ce este vorba, îţi dau exemple de croaziere transatlantice rezervate prin această metodă:

 • Din Santo Domingo, Repulica Dominicană la Londra, UK – pentru mai puţin de $540 în total pe persoană, pentru un itinerariu de 14 nopţi care se opreşte în Caraibe şi are ca destinaţie finală Europa.  Acest preţ a fost pentru o cameră privată pentru fiecare persoană. De obicei plăteşti acest preţ pentru un loc în cameră de doi.

Ce include acest cost? Servicii de 5 stele,  faptul că lenjeria este schimbată de două ori pe zi, mâncare fină (gourmet catering) nelimitată pe durată excursiei, acces la o sală de fitness modernă, piscine incredibile şi experienţa de a traversa Atlanticul cu o navă de croazieră. La doar $540 pare un pic prea ieftin, dar o să îţi arăt exact cum s-a putut obţine un astfel de deal.

 • Italia – Brazilia – 17 nopţi cu Costa Cruises – $870 pentru loc în cameră de 2 persoane.
 • America – Italia – Cu Holland America – $870.
 • Spania – Panama – $560 cu Royal Caribbean (cameră single cu ferestră)

Ca punct de referinţă trebuie să ştii că o croazieră de 7-11 zile costă în mod normal minim $700 de dolari/persoană.

Cum îşi pot permite companiile aşa ceva? Astfel de companii fac foarte mulţi bani prin ceea ce cheltuiesc turiştii pe navă, pe lângă costul excursiei. De exemplu alcoolul costă relativ mult. Există numeroase magazine la bordul vasului precum şi săli de spa care nu sunt ieftine. În plus, se oferă excursii cu ghid la fiecare oprire în diverse porturi, iar acestea  costă de două ori mai mult decât dacă te-ai ocupa singur de acest lucru.  În final, Internetul este obscen de scump adică undeva la $0,5 pe minut pentru că este restricţionat de o conexiune prin satelit (şi de lăcomia companiilor).

Din fericire nici una din aceste activităţi care sug bani nu este impusă ceea ce înseamnă că nu trebuie să cheltuieşti nici un leu în plus faţă de ceea ce ai plătit deja pentru croazieră.

Mai important este că aceste călătorii transatlantice sunt considerate croaziere de repoziţionare. Asta înseamnă că scopul este să mute nava din o parte a lumii în cealaltă unde vor face mai mulţi bani în sezonul respectiv. De exemplu, multe nave de croazieră fac rondul între America de Nord şi  America de Sud, şi Europa. Cum majoritatea oamenilor nu îşi pot lua un concediu de mai mult de 14 zile primăvara sau toamna,  companiile o să ofere un discount foarte mare pentru aceste croaziere pentru a umple navă şi a reduce pierderile.  Acestea nu sunt singurele croaziere pe care le poţi obţine la un preţ excelent, dar tind să fie, de departe, cele mai ieftine.

 

Iată cum poţi căuta croaziera ta perfectă şi cum poţi să obţii cel mai bun preţ pentru ea.
 1. Vizitează CruiseHotSheet.com

Acest website organizează toate croazierele în categorii diferite, dar mai important, organizează croazierele în funcţie de preţ pe zi. Ţine minte că preţul pe zi afişat nu include taxele şi bacşişurile. Un deal bun standard este de sub $50 pe zi, dar din când în când, poţi găsi o ofertă de sub $20 pe zi, excluzând taxele şi bacşişurile.

Îndată ce găseşti o croazieră despre care vrei mai multe detalii apasă pe link-ul „Info” care te va duce pe VacationToGo.com. Dacă nu ai deja un cont investeşte 15 secunde pentru a îţi face unul. Dacă ai deja un cont, introdu e-mail-ul tău în căsuţa galbenă. După ce te-ai înscris vei putea vedea de fiecare data cu uşurinţă itinerariul exact, mai multe informaţii despre navă de croazieră şi dacă au oferte speciale active sau promoţii. Ca să obţii preţul final care să includă taxele şi bacşişurile trebuie doar să le trimiţi un email sau, dacă poţi, să îi suni. În acest moment poţi să rezervi prin VacationsToGo.com, dar dacă într-adevăr îţi doreşti cea mai bună ofertă urmează pasul numărul 2.

 1. Mergi pe CruiseCompete.com

Acesta este un site în care agenţiile care oferă croaziere se bat ca să te obţină ca şi client. Îndată ce selectezi o anumită croazieră de care eşti interesat, agenţiile îţi vor oferi preţul lor, independent de celelalte.  Nu este neobişnuit să economiseşti până la $200 din preţul total de pe VacationsToGo.

Preţul pe care îl vezi pe acest site este preţul pe persoană în cabină de două persoane. Câteodată, dacă eşti norocos şi te pricepi să găseşti cele mai bune oferte, poţi rezerva camera ta, doar pentru tine, la preţul pentru o singură persoană.

Ţine minte că după taxe mai există o cheltuială, şi anume bacşişurile (gratuity sau tips cum o să le găseşti denumite sau taxa pentru serviciile hoteliere de la bordul navei). A da bacşiş pare opţional, dar este integrat în sistemul de croaziere. Majoritatea companiilor îţi vor lua $10 sau $11 pe zi automat când eşti la bordul navei (plata cash sau credit card). Poţi plăti mai mult sau mai puţin în funcţie de cum ţi s-a părut serviciul primit, dar această practică nu este comună. Majoritatea celor care muncesc pe vas depind de aceste bacşişuri care reprezintă o bună parte din venitul lor.

Să mergi într-o croazieră poate să pară ciudat, mai ales pentru persoanele mai tinere, dar este un mod incredibil de călători de pe un continent pe altul. O astfel de croazieră este deseori mai ieftină decât un bilet de avion şi îţi oferă posibilitatea să vezi locuri incredibile, porturi şi insule deosebite.  Nu uita că primeşti servicii de 5 stele şi mâncare gourmet.

 

Succes în căutări!

 

*Aceste informaţii au fost valabile la data publicării. Pentru oferte şi informaţii fierbinţi urmăreşte-ne pe Facebook sau abonează-te la newsletter (dreapta sus)

Related Posts with Thumbnails


« « Locuind în Mexic: sfaturi şi recomandări de la un român| Călătoreşte cu buget redus: aproape totul despre voluntariatul în hostel » »
 1. Wow, foarte bune ofertele si foarte bună treaba pe care aţi făcut-o prezentându-le! Trebuie să-mi notez siturile acestea când voi reface Ocolul Pământului în 80 de zile! :)

 2. Habar nu aveam de aceste site-uri insa le voi trece in carnetel si voi salva articolul la favorite! Eu visez de ani buni la o croaziera prin Tarile Nordice, printre fiorduri si peisaje montane de vis! Nici pana in America nu ma supar desi nu stiu cum ma impac cu calatoriile lungi pe mare. Prima data as incerca ceva de 4-7 zile :)

 3. Nici nu m-am gandit la aceste posibilitati.Cu siguranta am sa salvez si eu aceste site-uri si le voi recomanda si prietenilor mei pasionati de excursii.

 4. Ceoaziera inseamna dus – intors sau doar DUS ???ca Italia – Brazilia o fi ieftin sa te duca da daca te intorci cu avionu esti ruinat ….

 5. In acest caz inseamna Dus.

 6. Extraordinar articol!!!
  Multumec mult!!
  ;)

Tu zici că..

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

*

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Current day month ye@r *

Anti-Spam Quiz: