Ghid de calatorie

Salut,

In ultimii 5 ani am adunat sute de resurse care m-au ajutat sa-mi planific calatoriile mai usor si sa si economisesc bani atunci cand rezervam un bilet de avion, un hotel sau hostel sau chiar cand calatoream.

Vreau ti le ofer si tie impreuna cu sfaturi practice si la obiect pentru planificarea unei calatorii.

Cumpara ghidul la pretul de 3$

Asteapta-te la un ghid la obiect, cu informatii clare si concrete. Pun pret pe timpul tau si am preferat sa iti ofer cele mai importante informatii si sa te scutesc de povesti fara substanta. Am inclus modalitatile de planificare a vacantei pe care le folosesc in fiecare calatorie si pe care le-am testat de nenumarate ori.

Ce gasesti in ghidul de 34 de pagini?

  • Cum sa gasesti bilete de avion convenabile (ghid complet si resurse).
  • Cum sa iti gasesti cazare ieftina (hotel, hostel, apartamente, couchsurfing).
  • Cum sa stabilesti care e cea mai buna varianta de transport.
  • Sfaturi utile.
  • Cum sa-ti stabilesti bugetul pentru o calatorie.
  • Sfaturi despre vaccinuri.
  • Sfaturi despre calatoriile cu trenul, masina sau autocarul.
  • Ce sa iei in considerare inainte sa pleci si ce sa eviti.

In ghid am inclus peste 200 de link-uri directe catre resurse de calatorie care o sa te ajute sa calatoresti mai mult, mai confortabil sau pe bani mai putini.  Pe cele mai multe din acestea le folosesc de fiecare data cand plec intr-o noua calatorie si imi usureaza foarte mult procesul de planificare si de multe ori ma ajuta sa economisesc bani.

 

Cumpara ghidul la pretul de 3$ 

Plata se face in siguranta prin Paypal si in maxim 24 de ore de la realizarea platii vei primi pe e-mail link-ul de download. Daca intampini orice problema te rog sa ma contactezi la salut@nomadic.ro  

 

Iata ce au zis cei care l-au cumparat:

“Am citit aseara ghidul tau, foarte bine scris, abia astept sa incerc toate site-urile date de tine. Multumesc.” Alex, Bucuresti

 

“Mi s-a parut foarte util. M-ai pus pe ganduri cu niste lucruri si deja mi-am gasit un bilet foarte bun spre Bangkok.” Adriana, Barcelona.

 

“Mi-a placut ca este in stilul blogului, util si la obiect, fara blabla.” Mihai, Timisoara

Share