Inscrie-te la webinar-ul de travel hacking si digital nomading

apus in Goa

Salut,

Sunt sigur ca vrei sa incepi cat mai repede sa calatoresti mai mult si cu mai putini bani sau chiar sa devii si tu un digital nomad.

Am mai vorbit de toate astea in seminariile organizate pana acum, dar acum sunt prin tari straine si nu am cum sa organizez unul in Bucuresti sau alt oras din tara, am decis sa organizez un webinar.

De data asta un Webinar LIVE din Bangkok! :)

Ce este un webinar?

Webinarul este seminarul desfasurat pe Internet. Voi tine seminarul live prin Google Hangouts astfel incat tu sa poti sa participi de acasa. Ai nevoie doar de un calculator/laptop conectat la Internet, de un cont de Gmail, difuzor sau casti si un microfon (optional)

Ce conține webinarul?

Voi prezenta aceleasi informatii ca in seminariile organizate in Bucuresti. Va fi exact aceeasi prezentare si vei afla:

 • Cum sa inchiriezi un apartament ieftin si pe gustul tau in orice locatie.
 • Cum sa gasesti cazare ieftina oriunde si sa negociezi preturile la hotel (si cum sa stai gratis)
 • Cum sa iti faci prieteni oriunde ai merge si sa te asiguri ca ai internet
 • Cum fac oamenii sa poata sa calatoreasca mai mult de 3 luni pe ani si cum poti deveni Digital Nomad.
 • Cum poti gasi bilete de avion cu pana la 50% mai ieftine decat ce iti ofera agentiile de turism
 • Ce iti trebuie ca sa pleci chiar in momentul asta din tara si ce trebuie sa eviti.

Si multe altele. Stilul meu este bazat pe multe exemple personale si imi doresc sa raspund la cat mai multe intrebari concrete. Voi povesti exact ce fac eu cand ma mut intr-o alta tara si ce resurse folosesc, dar si ce probleme am intalnit si cum le-am rezolvat.  Iar tu vei putea sa pui intrebari in timp real.

Pentru mai multe detalii in legatura cu structura si continultui webinarului click aici. 

Cât durează?

Estimez ca in total webinarul va dura 2-3 ore . Prezentarea mea, in care vei participa si tu daca vrei, va dura cam aproape 2 ore, iar dupa aceea voi mai raspunde la intrebarile tale sau a celorlalti participanti.

Dupa webinar vei primi si inregistrarea acestuia astfel incat chiar daca ajungi mai tarziu sau nu poti sta pana la sfarsit sa ai oricand acces la informatiile si sfaturile oferite.

Când va avea loc webinarul?

Webinarul va avea loc joi, pe 15 ianuarie, de la ora 20:30. Inainte sa inceapa webinarul vei primi o invitatie si un link prin care vei putea accesa intalnirea.

Cât costă?

La celelalte seminarii am avut 3 pachete. Pentru acest webinar voi avea un singur pachet, pachetul Gold în valoare de 70 RON 40 RON  care include:

 • Participarea la webinarul de pe 15 ianuarie
 • Rezumatul seminarului cu link-urile esentiale despre care o sa vorbesc
 • 3 carti bonus care consider ca sunt esentiale pentru a pune in practica informatia. Ele contin zeci de resurse folositoare si sfaturi.
 • Inregistrarea webinarului
 • BONUS: Participarea la un webinar suplimentar de 30 de minute despre freelancing pe care il voi tine pe 21 ianuarie.

Care sunt cartile pe care le vei primi ca bonus? Iată:

Unde poţi merge fără să ai nevoie de viză - Poţi călători în mai mult de 75 de ţări ca cetăţean român fără să fie nevoie să aplici pentru viză în prealabil.  Află care sunt acestea, la ce să te aştepţi şi ce trebuie să ştii când aplici pentru viză.            
Cum să îţi planifici orice excursie (Ghid+Resurse) -  Cum să cauţi cazare, unde este mai bine să stai, ce bilete de avion să îţi iei, cum să alegi locaţia în care vei călători. Acestea şi chiar mai multe în Ghid.     
Cum să începi un business location independent   - Ce presupune un business online, de ce anume ai nevoie ca să începi, ce trebuie să eviţi şi cum să te promovezi la început.    
Despre mine: Mă numesc Paul Manea  sunt co-fondator nomadic.roAtelierul de cuvinte , WittyBioNomadic Hub şi participant în alte proiecte online şi offline. Acum 5 ani am plecat de la un job full-time, unde petreceam câteva minute pe zi citind bloguri de călătorie (și oftând ușor),  cu scopul să găsesc o modalitate să lucrez de oriunde dacă am un laptop și internet. Mi-a ieșit, încă sunt pe acest drum, învăț, am trăit și părți bune și rele, am citit, am învățat, am cunoscut digital nomads, am întrebat și iar am învățat. Vreau să-ți spun și ție ce. Am locuit în câteva oraşe din ţară, în India pentru 3 luni, în Tenerife pentru 10 luni, am lucrat la o fermă şi am locuit şi lucrat într-un hostel. Am făcut autostopul din Bucureşti până în centrul Turciei şi înapoi, cheltuind mai puţin de 20 euro pe zi. Am mers cu trenul, cu motociclete şi maşini închiriate, prin car-sharing, am stat în hosteluri, hoteluri, rulote şi la oameni acasă. Acum locuiesc în Bangkok, Thailanda.

Vrei să participi?

Daca vrei sa participi si vrei sa iti rezervi locul înscrie-te prin formularul de mai jos si iti voi trimite detaliile de rezervare a locului. 


Prenume: *

Nume: *

Numar de telefon:*

Adresă email:*


 *Doar 9 locuri disponibile! 

 

 Acesta este un seminar pentru începători. Vei primi impulsul de care ai nevoie să călătoreşti mai mult sau să faci mutarea pe care ţi-o doreşti de multă vreme. Nu este un atelier doar despre călătorii, este un atelier despre viață. Călătoriile sunt bonus.